Limpopo

De Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo, in Zuid-Afrika,heeft een ruime verscheidenheid aan bezienswaardigheden en attracties. Bergen in de verte omlijsten eindeloze landschappen en de bomen en netelig struiken huisvesten unieke soorten wilde dieren. Dit alles maakt deel uit van een van Zuid-Afrika's meest populaire en goed beheerde natuurgebieden.

LimpopoBezoekers van de Limpopo provincie in Zuid-Afrika kunnen getuige zijn van een verscheidenheid aan culturen, landschappen en de natuur. Dit is ongerepte Afrika op zijn best, het land van wijd open Bushveld, mooie blauwe luchten en de altijd aanwezige doornboom. Van game drives in zijn tal van natuurreservaten of meer te weten komen over de prehistorische bewoning, Limpopo heeft voor ieder wat wils.

Minder extreme buiten activiteiten zoals vogels bekijken, game drives, game wandelingen, vissen, paardrijden, safari's te paard, kano / kajak, riviercruises en team-building worden ook aangeboden in de gehele provincie. Populaire sporten zoals golf, tennis, petanque, rugby en zwemmen kunnen allemaal naar hartelust beoefend worden. Lopers en fietsers kunnen deelnamen aan marathons en wedstrijden die gehouden in de gehele provincie.

Voor de meer avontuurlijke zijn er vele extreme sporten in aanbod, zelfs de meest gewaagde adrenaline zoekers zullen huiveren. De ongerepte, bijna eindeloze weergave van de natuur en wilde dieren van de Limpopo bieden eindeloze mogelijkheden voor opwinding, avontuur, sport en team-building. Dus zet je maar schrap en geniet van een adrenaline gevulde en grensverleggende ervaring!

B&B - Gastenhuizen
in Limpopo
  Bezienswaardigheden
in Limpopo
  Restaurants
in Limpopo