Kaapstad

Welkom in Kaapstad, Moederstad van Zuid Afrika en de Westkaap, een regio dat besproken word als één van de mooiste van de wereld. De stad is een mengelmoes van genen en dit komt door emigranten van over heel de wereld, vooral Indonesiërs, Fransen, Nederlanders, Britten en Duitsers. Ook de Bushman en Hottentot stammen en de Bantu stam van het noorden vinden we hier terug.

Kaapstad De impressionante Tafelberg , omringd door de legendarische Devill’s Peak en het historische Signal Hill, staat te pronken boven de stad. Prachtige witte stranden langs een rustige kustlijn omkaderd de Cape Peninsula, welke beroemd is om zijn bekend bloemenparadijs, rivieren en dammen en een prachtig landschap. De omliggende regio’s strekken ver uit tot in de wijnlanden, groen in de zomer tot rood -goud in de herfst.

Kaapstad heeft variatie genoeg aan ontspanning, van buiten leven en avontuur in de zon tot het nachtleven onder de neon lichten. Het shopping gebeuren kan je verstaan onder het gewone shoppen in gesofistikeerde centers of het afdingen van prijzen op de Green Market, een plaatselijke vlooienmarkt. Het enorme aanbod restaurants reflecteert de mix van verschillende rassen dus naar ieder smaak vind je wel iets, van een hapje tot een uitgebreid en chic diner.

Kaapstad is de plaats bij uitstek voor wonderlijke bezienswaardigheden zoals zeezichten en panoramische vergezichten. De mooie kustregio’s zoals Camp’s Bay, Clifton, Llandudno, Bantry Bay, Hout Bay and Blouberg en rondom de adembenemend regio’s van de wijnlanden zoals Constantia, Stellenbosch, Paarl en Franshhoek

Kaapstad is een stad van cultuur, gebouwd volgens een verleden in architectuur, keuken, muziek en dans. Samen met een warme zomer en een zachte winter en de vriendelijkheid van de mensen is het de vakantiebestemming het hele jaar door.

B&B - Gastenhuizen
in Kaapstad
  Bezienswaardigheden
in Kaapstad
  Restaurants
in Kaapstad