Wijn Routes

  • Stellenbosch wijnroute
  • Paarl Vintners
  • Wellington wijnroute
  • Vignerons de Franschhoek
  • Brandy route

Om de wijnen te vergezellen zijn er verschillende excellente restaurants en koffie shops, sommigen daarvan behoren tot de topklasse van de Kaap. Van thee met koekjes tot formele diners, van traditionele keuken tot exotische keuken, de gelegenheid om te genieten van een fijne keuken lijkt eindeloos in deze regio. De regio is ook bekend om diverse delicatessen zoals kaas, olijven, kruiden en gedroogde vruchten zijn een paar voorbeelden.

Van zijn enorme bergen tot zijn valleien gevuld met fruitbomen zijn de wijnlanden ook een niet missen deel voor de natuurliefhebbers, je kan er wandelen in talloze natuurreservaten en het bewonderen van de unieke fynbos flora in de Kaap. De durvers onder ons kunnen zich wagen aan een spannende afdaling met mountainbike langs één van de vele bergpassen en voor de rustigere types onder ons is er de kans op te vissen op forel, luchtballonvaarten maken boven de mooie parels van de Paarlberg of een adembenemende zonsondergang bewonderen van op de rug van een paard.

Geen belang welke leeftijd, smaak of voorkeur je hebt, het zal je hart bekoren en alle verwachtingen aangenaam overschrijden.

B&B - Gastenhuizen
langs de Wijnroute
   Informatie
over de Wijnroute
   Restaurants
langs de Wijnroute