Bezienswaardigheden in St. Lucia

St. Lucia is gelegen aan het iSimangaliso Wetland Park, dit is de nieuwe naam voor het Greater St. Lucia Wetland Park. Dit park ligt aan de oostkust van Zuid-Afrika. 'iSimangaliso' betekent 'wonder' en de regio wordt dan ook geadverteerd als 'Place of Wonder'. Het is bovendien een van de oudste parken van Zuid-Afrika, opgericht in 1895 en in december 1999 werd het erkend als Zuid-Afrika's eerste UNESCO werelderfgoed.

Lees meer: Bezienswaardigheden in St. Lucia

Bezienswaardigheden in Noord West

Madikwe Wildreserve

In Madikwe kunt U de "Big Five" bewonderen en daar leven de op één na grootste populatie van olifanten in Zuid-Afrika. Dit prachtige reservaat van 75.000 hectares groot is malariavrij. Bezoekers kunnen oude culturen en dorpen ontdekken, die deze rustige provincie met zijn opwindende verleden verbinden. De Noord-West Provincie is een mengeling van hedendaags leven gehuld in de mystiek van het oude Afrika.

Lees meer: Bezienswaardigheden in Noord West

Enkele bezienswaardigheden in Krugerpark

Bezoek ook het Timbavati Nature Reaserve dat zijn grenzen deelt met het Krugerpark om de wilde dieren de mogelijkheid te geven om vrij te bewegen en de mensen toe te laten hen te bewonderen in hun natuurlijke omgeving.

Lees meer: Bezienswaardigheden in Krugerpark

Enkele bezienswaardigheden van de Walvisroute

Hermanus is een prachtig stadje, ongeveer 100 kilometer van Kaapstad. Overal in de wereld is het bekend omdat je er walvissen kan spotten. Tussen juni en september komen duizenden natuurliefhebbers naar Hermanus. De meeste walvissen zijn zuidkapers, een van de grootste soort walvissen.

Lees meer: Bezienswaardigheden van de Walvisroute

Bezienswaardigheden in Limpopo

'Big Five' Wandelsafari's

Wandelsafari's zijn een van de meest lonende manieren om de geheimen van de bush te ontdekken. Begeleide wandelingen in de 'Big Five' gebieden worden aangeboden in veel accommodaties in heel Limpopo. Gasten worden ingelicht vóór hun excursies in het wild, de rangers zullen U de procedures die gevolgd moeten worden over de wandelingen goed uitleggen.

Lees meer: Bezienswaardigheden in Limpopo

Wijn Routes

  • Stellenbosch wijnroute
  • Paarl Vintners
  • Wellington wijnroute
  • Vignerons de Franschhoek
  • Brandy route

Lees meer: Bezienswaardigheden van de Wijnroute

Enkele bezienswaardigheden in Kwazulu-Natal

Durban

Stranden van Durban

De kustlijn is omgeven door hotels en luxe appartementen, allen met een adembenemend uitzicht op de Indische oceaan. Watersporten zoals surfen, zeilen en diepzeeduiken is een niet te missen relatie tussen mens en de warmte van de Indische oceaan.

Lees meer: Bezienswaardigheden in KwaZulu-Natal

Enkele bezienswaardigheden van de Tuinroute.

Met een enorm uithangbord aan activiteiten, draait alles hier rond sport, gelukkige mensen en de authentieke choo-tjoe stoom trein.

Lees meer: Bezienswaardigheden van de Tuinroute

Enkele bezienswaardigheden in Gauteng

Golf tours in Gauteng

Je vind hier excellente golfterreinen in en rond Johannesburg. Voor de golfliefhebbers is golf spelen de ideale manier om de regio’s in en rond Johannesburg te leren kennen. Ga golfen en speel op de beste golfterreinen ter wereld en geniet tevens van de meest bezochte bezienswaardigheden in de streek.

Lees meer: Bezienswaardigheden in Gauteng

Enkele bezienswaardigheden in Kaapstad

Tafelberg

Via een ultra moderne roterende kabelbaan ga je naar de top van de 1086m hoge berg. Boven aangekomen zie je vanwaar de naam tafelberg komt, hij is vlak. Vandaar kan je adembenemende vergezichten bewonderen en zelfs bij goed weer kan jeRobben Eiland bewonderen, Alcatraz van Zuid Afrika.

Lees meer: Bezienswaardigheden in Kaapstad